Uw bruiloft in het Centraal Museum

Het Centraal Museum is een officiële trouwlocatie en bevindt zich in het hart van Utrecht. Trouwen in het Centraal Museum is een unieke beleving, in een historische en romantische setting.

Ook voor uw ceremonie, receptie en diner kunt u bij ons terecht. Het Centraal Museum is een originele en romantische trouwlocatie in het centrum van Utrecht. Trouwen in het Centraal Museum zal een unieke beleving zijn in een historische en betoverende omgeving. U bent van harte welkom voor bezichtiging van onze locaties en nadere kennismaking. Wij zijn benieuwd naar uw wensen om er een onvergetelijke dag van te maken!

Het Sales & Events team is te bereiken via +31 (0)30 – 2362 317, of evenementen@centraalmuseum.nl.

 

Ceremonie

Elkaar het ja-woord geven in één van de bijzondere locaties van het Centraal Museum. De Tuinzaal, de Nicolaïkerk en de Museumtuin grenzen direct aan elkaar en stralen een serene en romantische sfeer uit. Bij mooi weer is het ook mogelijk om in de besloten Museumtuin te trouwen.

Diner

Een barbecue in onze Museumtuin, een culinair dinerbuffet in de Tuinzaal, een walking dinner of een volledig verzorgd sitdown dinner in de Nicolaïkerk: het kan allemaal! Wij werken samen met diverse preferred partner cateraars. Het Sales & Events team neemt met veel plezier uw cateringwensen met u door en maakt vervolgens een passend en culinair voorstel.

Receptie

Het Centraal Museum biedt een sfeervolle plek voor de huwelijksceremonie, de toost, het aansnijden van de taart en de receptie of borrel. De besloten Museumtuin, de karakteristieke Nicolaïkerk of de moderne Tuinzaal zijn allemaal zeer geschikt om deze bijzondere dag feestelijk te vieren.