Uw bruiloft in het Centraal Museum

Trouwen in het Centraal Museum zal een unieke beleving zijn in een historische en romantische setting. Het Centraal Museum is een officiele trouwloactie en bevindt zich in het hart van Utrecht.

Het Centraal Museum is het oudste stedelijk museum van Nederland. U vindt in het Utrechtse museum een uitgebreide collectie aan oude kunst, moderne kunst, toegepaste kunst en vormgeving, stadsgeschiedenis en mode. Van Viktor & Rolf tot Abraham Bloemaert, van Dick Bruna tot Rietveld en van het oude Utrechtse schip tot Marlene Dumas: het Centraal Museum biedt inspiratie aan iedereen.

Het museum heeft een totale metamorfose ondergaan. In april 2016 opende het vernieuwde Centraal Museum zijn deuren na een flinke verbouwing. Het resultaat is een samenhangend, open museum dat in verbinding staat met zijn omgeving. Het museum is tot in detail herzien: van entree tot museumtuin. Centraal hierin ligt de nieuwe missie om het publiek te verrijken met kunst en cultuur uit de wereld van Utrecht.

‘Het nieuwe Centraal Museum is een totaalbeleving geworden waar iedere bezoeker geïnspireerd vandaan komt’, aldus Marco Grob, zakelijk directeur.

Ook voor uw ceremonie, receptie en diner kunt u bij ons terecht. Het Centraal Museum is een originele en romantische trouwlocatie in het centrum van Utrecht. Trouwen in het Centraal Museum zal een unieke beleving zijn in een historische en betoverende omgeving.

U bent van harte welkom voor bezichtiging van onze locaties en nadere kennismaking. Wij zijn benieuwd naar uw wensen om er een onvergetelijke dag van te maken!

Team Evenementen is te bereiken via +31 (0)30 – 2362 317 of evenementen@centraalmuseum.nl

 

Ceremonie

Elkaar het ja-woord geven in één van de bijzondere locaties van het Centraal Museum. De Tuinzaal, de Nicolaïkerk en de Museumtuin grenzen direct aan elkaar stralen als totaal een mooie en romantische sfeer uit.

Het is bij mooi weer ook mogelijk om in de besloten Museumtuin te trouwen. De capaciteit van de locaties varieert afhankelijk van de activiteit.

Download hier de brochure.

Optie aanvragen

Diner

Een barbecue in onze Museumtuin, een culinair dinerbuffet in de Tuinzaal, een walking dinner of een volledig verzorgd sitdown dinner in de Nicolaïkerk: bij het Centraal Museum kan het allemaal!

Voor diners werken wij samen met onze preferred partner Cuisine on tour. Het team Evenementen neemt met veel plezier de cateringwensen met u door en maken vervolgens een passend en culinair voorstel.

Download hier het Foodbook voor een culinaire impressie.

Optie aanvragen

Receptie

Het Centraal Museum biedt een sfeervolle plek voor de huwelijksceremonie, de toost, het aansnijden van de taart en de receptie. De besloten Museumtuin, de karakteristieke Nicolaïkerk of de moderne Tuinzaal zijn allen zeer geschikt om deze bijzondere dag feestelijk te vieren.

Download hier de brochure

Optie aanvragen

Zalenoverzicht

NicolaïkerkPersonen: tot 600

Authentiek & Veelzijdig

Meer informatie

MuseumtuinPersonen: tot 600

Rust & Historie

Meer informatie